2010.10.16. Szombat Nikkel

Lejárt Picur műszakija sokat gondolkodtam mi legyen szegénynek a sorsa...bontó vagy egy másik polski de úgy döntöttem hogy ö marad meg nekem és meg lesz csináltatva :) igaz nagyon sok mindenen mentünk keresztül motor csere FanTome Dave Tunyival ja és ki ne hagyjam Kg És Gyulát mivel ők is csinálták :) kétszer hagyott ott Picur egyszer az M1-sen egyszer, köszi a húzatást.... meg itt Somogyban.....februárban megy lakatoshoz..utána fényezőhöz...a gyári motort meg szépen össze rakom..

Első kis ajándék Picurnak a nikkelezet motor burkolatok :)

Ez úgy volt ahol szolgálatot adunk beszélgetem a a Galván műhely vezetőjével és mondta neki is volt polskija :) ez egy jó ember lehet :) és mondta hogy ö le nikkelezte a burkolatot..aztán mondta vigyem be és meg csinálja nekem :) én meg nem tudtam ellen állni ennek az ajánlatnak :) kérdeztem mennyibe kerül majd annyit mondott amennyit beszéltünk :)

Kommentek

Andrei

fhú ez jól néz ki
megtudhatjuk, mennyibe került?

Csacsa

Andrei #47895:
Köszi persze hogy meg tudhatjátok...ingyen volt :)

obrotka gyula

Az a baj vele, hogy ahol nem rozsdamentes a burkolat, ott nem lesz szép a felület. Még a telefonos képeken is látszik. :(:(

Andrei #47895:
Nem drága dolog, de én inkább csavarokra alkalmaznám. Viszonylag kemény felületet kap az ember, de a csavarodást nem bírja és lepattog.

Csacsa

obrotka gyula #47897:
Sajna az egyik nekem se tetszik:(de nem baj most már ilyen

Lajoska

Brutálállatdurván néz ki.
Viszont adtál egy fejtörõt, mert én is ilyet fontolgattam, most el kell döntenem, hogy aranyoztassam, vagy bõröztessem be az egészet. :)

Csacsa

Lajoska #47901:
Nekem is nagyon bejön Szerintem bõröztesd :) olyan nincs még :) de aranyoztatás se meg vetendõ :) csak a termosztát ház nem sikerült rendesen.valamiért nem fogta be a nikkel az egyik sarkát...3 szór ment át a kádon.de nem zavar

Chris

nagyon szép! amíg új :)
csak nem tart soká... mint a szép új csavar...

Csacsa

Chris #47921:
lehet nem is lesz használatba :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!