2011.01.29. Szombat

Most írok a Suzukiról egy keveset műszaki óta nem volt vele úgy semmi nagyon.Valami oknál fogva picit rángatott az autó mind kiderült gyertyakábel volt a ludas :) megszűnt a rángatás :) de egy idő után mikor hidegebb volt akkor a motor 3 hengerezett én ennek megint örültem...elvittem szervizbe nézzék meg mert felgyújtom..meg nézték kicserélték a gyertyákat...és megszűnt a hiba :) kedden vihetem vissza mert belekerült a kocsi a rossz lengés csillapító mizériába ingyen ki cserélik az első kettőt :) :) :) végre valami öröm :)
Meg mérték a nyomatékot tökéletes mind a négy henger...de most jön a meg lepi a 4.dik henger gyengébb..meg nézték miért be van égve 3db szelep:(kérdezi tankoltam e ETANOLT mondom igen...kérdem miért?mert attól égetek be a szelepek............hát nem tudom...de a lényegen nem változtat...amúgy akartam felvenni pénzt hogy kifizessem a a kocsin lévő hitelt de nem úgy jött össze a dolog úgy hogy még marad 3évet:(

Kommentek

THONY

Szia a lengés csillapítóról kaptál levelet, vagy csak elmentél és szóltál hogy benne van az említett idõben, amikor is a hibás lengõk kerültek a suzukikba? Nekem van egy 98-as... lehet hogy õt is vihetem?

Kopányi Sándor

THONY #49433:
Felhívod az általad preferált kereskedést, mondod nekik hogy nincs még leveled, mondasz egy alvázszámot. Õk megmondják kell-e menned. Bemész megnézik, csere, örülsz, én meg majd 40ezret ráköltök, mert az enyém a tartományon kívül esik :D End.

Csacsa

THONY #49433:
be mentem és ott mondták hogy vigyem a kocsit ne várjam meg a levelet :) ha bele esik akkor igenKopányi Sándor #49434:
:(

obrotka gyula

Kopányi Sándor #49434:
De a tiedben gyárilag Showa gátló van, azt meg nem kell basztatni. Mondjuk ennyi idõsen illene már magát elfosnia.

Kopányi Sándor

obrotka gyula #49436:
Decemberig meg kell ejtenem, akkor jár le a mûszaki, egyébként van rajta némi olajköd, de eddig semmi arra utaló jel, hogy szar lenne. Majd ha leesek vele az útról, az már figyelmeztetõ lesz :D Minimális rozsdapöttyök vannak csak rajta, ismerõsnek Berva volt benne, ki is szakadt a futója, ki is cserélték neki a fél elejét.... :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!