2010.09.28. Kedd

Helló...Eljött a nap amitől nagyon tartottam:(de el kelet hogy jöjjön.............lejárt a műszakija a suzukinak hogy a fene vigye el....elvittem elő műszakira nem is kezdték el át nézni a kocsit de már mondták hogy az meg mi ott a lökhárító alatt.......mondom kipufogó :) :) faszi szerint az egy kályha csőre hasonlít :) telefonált egyet egy rozsaszin telefonon na gondolom ez homár :) azt le kell venni mondom ok....rá álltak a padra méricskélni dolgokat...kész mondta a bácsi hogy ez tök jó...gondoltam én kis naiv hogy minden rendben lesz nem lesz vészes ez a műszaki csak ne ment volna alá meg nézni...szóval még karosssszériáshoz is vihetem az autót mert a bölcső elején talált két pici lukat és elkezdte kapirgálni egy csavar húzóval nem tudom mit képzelt hogy kakas vagy tyúk hogy ott kapirgál de sikerült neki csinálni egy jó kora lukat....mondom még ez se nagy dolog elért a féktárcsákhoz elkezd ordítani hogy menyek le mutat valamit rozsaszin telefon látványa bevillant jézusssss mondom mit akar mutatni....hála istennek nem azt mutatta hanem a féktárcsát mindkettő ferdén kopott el de hogyan azt nem tudja erre csere a jobbos el nézz balra elkezdi a balos is csere....plusz talált egy fékcsövet is ami nem jó...elkezdte keresni a katalizátort és nem találta..mondom neki biztos nincs benne nézz rám bután én mosolygok és megszólal PICIM nem akarsz felmenni kicsit megrángatni a kormányt mondom de de de...meg nézte amit meg akart még a gömbcsuklónál azt mondta ok....mondta a magáét hogy ez nem lesz jó így ...valami rendszer van a suzuki alatt mormogja nekem mondom nem értem elkezdi jobb is.....kimászót az aknából és mondta hogy a lekel cserélnem a az egész kipufogó rendszert..........na akkor repdestek a szemem előtt a tízesek :) meg kérdezem az mit takar mondja mindent...mondja nem fintorognom kel hanem nem ilyet felrakatni...mondom így vettem....úgy hogy a suzuki sokba kerül
-féktárcsák,fékpofák cseréje
-fékcső csere
-kipufogó rendszer csere(gyárira)
-lakatolás 10 000ftmunkadijjal együtt
-pótkerék vásárlás mert az enyém tükör sima volt 3000ft
-biztonsági öv csat csere amibe bele kapcsoljuk mert hiányzott a fele  2000ft
-szélvédő csere 16 000 ft be ázott az autó és meg szeretem volna csinálni erre összetört a szélvédőm mikor szedték ki.
-egy belső szőnyeg  kárpit 8000ft
-lökhárító felső rész 3000ft

a többit mikor kész lesz :) :)
a vég összeget még nem tudom de ma vagy holnap már fogom tudni :) :)

Kommentek

obrotka gyula

Emlékszel mit mondtam, amikor megvetted? :) :)
Vedd le az elsõ sárvédõket. Van rá egy nagyobb összegem, hogy a váznyúlvány is lukas már és ott is ázik a beltered.

Csacsa

obrotka gyula #47643:
persze hogy emlékszem :) :) le lett véve mikor húzató padon volt mert ott is baj volt ott nincs baja neki hálaistennek :) :) legalábbis eddig :) kop kop

Grosso

:) :)

Csúnya dolog ilyet mondani, de ilyenkor igazán büszke vagyok a kisautómra, egy suzukihoz képest csont nélkül átment mûszakin, ráadásul az enyém 20 éves :)

És amit Teígy alkatrészárba leírtál, már több, mint amennyibõl Deko levizsgázott :)

Komolyan sajnálom amúgy, eléggé gányolt verda lehet...:(
kitartás!!!

Csacsa

köszi elégé gányolt az bizony de már kezd alakulni de mennyibe fáj azt még nem tudom de már kétszáz fölött vagyok igaz a vérnyomásom is :) :) :)

obrotka gyula

Csacsa #47647:
Ha végigolvasod a hibalistát, akkor nem nagyon van mire büszkének lenni, mert ezek mind amiatt vannak, mert körbe volt törve a kocsit, vagy elbaszták. Mellesleg nem a gyári küszöb van a te kocsidon sem. :) :)

Novemberben nekem is mûszaki, két kocsira. Versenyezhetünk, ki költ rájuk/ nyúl hozzájuk kevesebbet . Az egyik Suzuki, a másik meg 33 éves. Minden csak az elõéletén múlik a kocsinak. :) :)

Csacsa

obrotka gyula #47648:
nem vagyok rá büszke épp hogy elegem van.csak hiteles és nem tudok töle sehogy megszabadulni,probáltam már a bank semmit nem enged csak azt ha egybe kifizetem...honnan látod hogy nem gyári a küszöb?versenyezünk? :) ugyis te fogsz nyerni :) :) :)

obrotka gyula

Csacsa #47649:
Tedd fel hirdetésbe, hitelátvállalással. Legalább CHF-es?
Nem a te küszöbödre gondoltam, hanem Grossoéra. :) :)

Suzukin max. lecserélem majd az alufelniket és letakarom az üléseket. Illetve bocsánat, addigra felrakok egy hátsó lökhárítót, mert az nincs rajta. :) :)

Csacsa

obrotka gyula #47650:
Fent volt el is vitték volna de a bank nem engedi:(igen chf-es:(:(már azt hittem az is cserélve volt mármint a küszöb...az nem sok munka
csak az a bajom a suzukimal hogy mire olyan lesz amilyet szeretnék addigra egy vagyon rá megy:(

obrotka gyula

Csacsa #47651:
És akkor sem lesz olyan, mint egy megkímélt, törésmentes darab. :(

Csacsa

obrotka gyula #47652:
hát igen:(:(:(de én nem nyúzom nem hajtom de 4év van még hátra hitelbõl utána mi lesz vele nem tudom marad e vagy lesz másik:(:(

tunyi1986

fasznak költöttél rá megint ennyi? he? :D

Csacsa

me valamivel dolgoznom kell :) kapsz egy pofont itt vagy a hátam mögött :) :) :) :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!