2009.11.08. Vasárnap

A kukim ki van a suzukival...komolyan mondom ez lassan már A MEGINT NEM ÉRTE MEG KATEGÓRIÁBA FOG TARTOZNI:(:(:(:(Esik az eső ez még nem is lenne olyan nagy baj de az első szélvédőnél beázik az autó és még hátul is a csomagtartó komolyan jobb lenne ha a polskival járnák azzal nem mérgelődök ennyit mint ezzel a sz...............mi autónkkal,kellene szervo kormányt is cserélni rajta féltengely gumiharangot....azt már ki akartam cseréltetni de a boltba nem jó harangot adtak az 1.3masét kaptam és az erre nem jó:(:(:( a szerelő kicsit leamortizálta a gumiharangot....a boltba nem cserélték vissza és nem is volt náluk erre való..csak azt nem értem miért kellet rá erőltetni a szerelőnek....na mindegy....ja és még kellene egy festés az autónak :) :) ezen már csak mosolygok azt el is felejtettem néha berángat az autó.......TUNYI ÖSSZE TÖRJÜK????????????????????????????????? :) :) :) :) :) :)

Kommentek

obrotka gyula

Többen mondták, hogy erõsen körbe volt törve a kocsid és süt róla, hogy el volt hanyagolva és nem sikerült igényesen megjavítani sem. Szerintem keress egy balekot, aki megveszi.

Csacsa

obrotka gyula #39437:
tudom hogy mondták:(:(de akkor már meg vettem..amúgy csak ennyi baja van amit le írtam de ez is elég..hát sajna nem csinálták meg igényesen az biztos:(:(:(

tunyi1986

Kondráth Csaba #39438:
meg magas az alapjárat,meg néha berángat..Amúgy erre megoldás szerintem 1 kis szelep lesz a szivó csõben,ami esetedben szerintem be van ragadva.
Amúgy Csabi én nagyon szívesen összetörném,de ahogy Gyula írta inkább keress 1 balekot,ezt már ne föstögessed,ne javítgassad add el a rákba!!!
obrotka gyula #39437:
ja igen,körbe :D meg keresztbe is
Ja Csabi,csak hogy tudd,ennek a felújítása ahhoz hogy normálisnak tûnõ autó legyen az 3-4x annyi mintha 1vagy 2 polskit rendbe tennél.

Dave07

Sajnálom, pedig nem olyan rossz verda, csak hát ennek sokkal drágább a javítása mint mondjuk egy polskinak...:S

Csacsa

tunyi1986 #39441:
eladnám szívesen csak utána az én nyakamra járnának:(:(minimum 5évég meg lesz az autó.....Dave07 #39442:
nem olyan rossz az autó csak idegesítenek a hibái hogy ezt nem lehet othun megcsinálni :)

KG

Erre pofáztam Neked mindig, hogy ha nem értek hozzá, akkor elhívok egy hozzáértõt a vásárláskor.
Én még bringavásárlásnál is megkértem egy régi jóbarátomat, hogy segítsen.

De aztán lehet, hogy nem is lesz olyan vészes a javítása a vasnak. Ígért lóvét visszakaptad már?

Csacsa

KG #39462:
tudom hogy mondtad még hozzá a Dunaplázában :) :) Bánom már a dolgot hogy egyedül belevágtam:(:(A lóvét vissza kaptam :) :) ennek örülök :) :) azért rendes volt az ürge hogy vissza adta ..pár dolgot meg lehet csináltatni belõle :) :) lehet hogy nem annyira vészes,reméljük :) csak így felsorolva sok:(

tunyi1986

Kondráth Csaba #39467:
Csabi az egészben az az aggasztó,hogy szarrá törték,és a javítása pedíg nem lett jó,és az alvázát még nem is láttam,lehet az is gyûrõdött,csak éppen nem látszik mert kigittelték vagy akármi.... (tudod a futómû beállítás is azért volt rossz mert törték..)

VadMacs

Olcsó mi autónknak sírás a vége, lehet a talin a háziaknak igaza volt mégis (miért nem inkább a polost tetted rendbe). ;)

Csacsa

VadMacs #39475:
hát sírás az biztos :) :) :) azért vettem a suzit hogy a polskit rendbe lehessen rakni....

Bálint Károly

hát, ha nem haragszol, ez egy romhalmaz. egy szakmûhelyes átvizsgálást pont az ilyen dolgok miatt illik megejteni, lehetõleg ismerõs/megbízható helyen. és ezért nem szabad mászkálós autót szerelembõl venni. arra ott a polski (jelen esetben).

Csacsa

Bálint Károly #39552:
nem haragszok...de azért ez túlzás hogy romhalmaz :) :) :) :) ......át kellet volna nézetni de most már mindegy....hát igen a szerelem a polski iránt....nem akartam hogy jobban tönkre menjen a polski a havi 3000-3800 kmter sok neki azét vettem a suzit....elvittem a héten szervizbe azt mondták nem vészes a dolog mint aminek látszik :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!