2009.01.22. Csütörtök

Tegnap elmentem KG hez picurért vonattal.találkoztunk a szokásos helyen :) annyira de annyira le vagyok törve komolyan élni nincs kedvem igaz ez az én hibám is mert KG mondta hogy ki kell cserélni de én elfelejtettem:(:(picurnak ujj sziv kell.jól birta az utat 50km rel jöttem hazáig nem akartam többel jönni az is igaz köd is volt de nem ez volt a fö ok nem akartam hogy jobban tönkre mennyen a motor......sokan dutáltak de le vannak szarva....olaj jelző lámpám folyamatosan világitott igy 2 szer meg áltam pihenni ne hogy valami baj legyen köszönöm fiuk hogy ennyire össze raktátok picurt.....ma felhivtam telon a faszit aki felkészitette műszakira mondtam neki hogy mi van...mert Nikinek eszébe jutott hogy a faszi cserélte a vezérműláncot is meg még sok mindent.......azt a választ kaptam mit vártam ez egy polski csak....de szerintem azért meg lehetett volna csinálni tiszteségesen.......picur ma találkozott testvérével Mártonnal :) :) olyan aranyosak :) :) :)

ezt találtam Mártonban :) ez egy olyan kártya amit a gyárban hazsnáltak hogy hol tart az auto az össze szerelésben :)
eggggyüüüüüüüttttttt

Kommentek

Grosso

A faszi cserélte a vezláncot is? Kötve hiszem. Akkor nem úgy nézett volna ki benne a cucc. Mivel láncot nem kapsz külön, csak szettben, így nem hiszem, hogy az új lánc ette volna meg ennyire a fogaskerekeket. Minimum kifizettetném a csávóval, mivel az õ hanyagsága, nemtörõdömsége miatt ment el a vezérlésed. Legalábbis, ha jól értelmezem a dolgokat. De mostmár otthon van a Kicsi, sok sikert a felújításhoz majd. (amúgy aranyosak együtt :D )

obrotka gyula

Faszi megbaszhatja magát. Gyári volt a vezlánc a kocsidban, ez a képeken is tisztán látszik. Azt meg fejbe is lõném, aki a fõfékhengeredre mondta ugyanezt, hogy kicserélte. Hangodon tényleg lehetett hallani, hogy le vagy törve. :(

Kártya az nagyon arc. :)

Norberto Grosso #28585:
Esélyed sincs bármit is behajtani rajta. Marad a geciskedés és valami sunyi károkozás. Jobbat én sem tudnék.

Horváth András

Nagyon aranyos a kúpos kisautó, sokkal szebb így dísztárcsák nélkül. Remélem fel tudod majd újítani, ahogy szeretnéd. Picur motorját nagyon sajnálom, és azt is, hogy ennyire nem lehet megbízni az autószerelõkben, laikusokat bármikor pofátlanul átvágnak. Még jó, hogy itt vannak nekünk Gyulusék. :) :) :) De hidd el: az én autóm motorja sem volt jobb állapotban, mikor megvettem!

(Bocs, hogy megint felhozom a témát, de amíg nem lesz kaszni színû az új lökhárítószetted, addig dobjad le õket az autóról, mert nem szép, ahogy virítanak a bordó autón. :) )

Siffi

"ez egy polski csak" az ilyen szerelõt képen kéne törölni, vagy fejéhezvágni egy hengerfejet. :(

Fel a fejjel, ha kész lesz a motor olyan lesz, mint új korában!! :) ;)

Karki

szemétség.
Az elsõ szerelõm nekem is hasonló volt. csinálgatott rajta valamit, átment a mûszakin, azt egyszer csak nem akart beindulni a kocsi. kivittem hozzá, mondta, henger-dugó csere, meg az, meg ez... csak az alkatrészár 30 ropi. na mondom, feleennyiért veszek egy bontott motort, és más, hozzáértõ felújítja, hogy ne essen szét 4 hónap után... azóta oda csak ZK-zni meg mûszakiztatni viszem oda. viszonylag korrekt ember, de a kispók motor nem az õ asztala.

Karki

Karki #28593:
egy "oda" val kevesebb is elég :)

Grosso

obrotka gyula #28587:
Az tuti, hogy az gyári volt.

Ebben igazad van sajnos, számlát tuti nem adott... Simán letagadja, hogy látta az autót...
De ez a sunyi károkozásos dolog nálam is favorit, a "lakatosomnak" egy fehér Xsara-ája van. Drága rá egy lökös, egy lámpa, meg egy sárvédõ?? :O :O
:c)

Steveee

Szépek együtt az autók. :)
Picúr miatt meg részvétem. :(

KG

obrotka gyula #28587: A vicces az, hogy ugyanaz a szerelõ volt. Állítólag nem tagadta le most, hogy nem cserélte ki. Mondjuk amíg egy lánc anyagi problémát tud csak okozni, addig a féken az élete múlhat az embernek.
Simán átrendezném egy kicsit a mûhelyét Csaba helyében...
Mi ezért szoktunk havonta garázst váltani, hogy akiket jól átbaszunk (pl. Csaba) ne találjanak meg minket. :D :D :D

Csacsa

KG #28642:
aha gondoltam :) :) :) :) de nem is a garázsnál szoktunk talizni :) :) nem tagadta le a szemét

Buszos Petya

Hohóóóóó, csak nem megvettétek BLX-042-tõt? :D :D :D Az egy fehérvári autó, egy öreg tata járt vele sokáig, reméltem hogy hogy nem bontó lett a sorsa, amikor eltûnt. Ugye megtartjátok?

A szerelõ száját meg jól meg kell csapni egy féltengellyel. Nem elég hogy átbasz a sunyi parasztja, amikor számonkéred, még õ jön az "ez csak egy polski" kezdetû mondókával. Igazi patkány, vazze.

Megérdemelné, hogy egy-két hónapig minden éjjel, olyan 2 óra környékén felhívja egy-egy póktulaj érdeklõdni, hogy hogyé' vállal vezérmûlánc-cserét. :c) :c) :D :D

Csacsa

köszönöm mindenkinek a szép irásokatBuszos Petya #28665:
igen meg vettttük :) :) persze hogy megtattttom mert szeretem volna egy kupost is :) bontó?uristen...nem az soha ez volt az elsö autoja a bácsinak 80ban vette az unokája adta el.....

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!