2009.01.18. Vasárnap

Hogy is kezdjem.....az e hónap termései úgy kezdődött hogy kipuffot cseréltünk Tunyival :) :) :) és elfelejtetünk utána húzni a csavaroknak és útközben elhagytam a csavarokat :) :) hálás köszönet Fantomee Nagy II nek és Anita édesapjának hogy jöttek kimenteni.pár nap múlva azt hittem hogy az öninditóm ment tönkre mert nem csinált semmit mikor elakartam inditani. elmentem Tunyihoz szerelni előtte vetem egy öninditót a bontóba de azzal se működöt:(:(Telefonáltunk Fantomee-nak hogy mi lehet a baj ö meg adta apukája tel számát végén ott kötöttem ki este 21kor és kiderült mind a 2 öninditó jó :) csak egy vezeték volt a rossssz mármint a saru rajta.köszönöm Nagy II nek.de még nincs vége eljöttem Kaposvárról Oroszlányba és itt a saru végleg meg adta magát:(:(ez ki lett javitva.....tegnap elindultunk Pestre és az M1esen picur lerobbant:(fel hivtam KGét hogy mi lehet a baj gyújtásra gondolt de kiderült hogy nem az...hanem a vezérműlánc adta meg magát páromtól kaptam az ivet hogy a Gábor megmondta hogy ki kel cserélni....jött a felmentősereg egy narancs sárga kispok...lehúzott az m1esröl de sajnos a hátfal nem birta és meghajlott:(:( köszi Kg hogy segitettél. ma reggel korán keltem mert buszoztam és egy 80 as krom lökös kúpos poláknak lettem szeretö gazdája...33000 kmter van benne 40 kmröl hoztam és nagyon jól vizsgázott nagyon jó motorja van de a kaszni némi javitásra szorul....NEVE:MÁRTON :) :)
lerobbbbanva a vontató kötél elindultunk Márton fürdik fürdés után:)csunya disztárcsa eltávolitva:)

Kommentek

Plósz Gyula

Ho a kúpos??? :O :O :D
szar az ilyen amugy:S

Csacsa

Plósz Gyula #28349:
itt van: :) :) kasznin sok sok javitás van

Plósz Gyula

ha ez kajak kúpos akkor a disztárcsát én már lebasztam volna :D

KeMa

Lesz vele meló, ahogy elnézem, de örülök, hogy újabb kúpos van a klubban!

Csacsa

Plósz Gyula #28353:
leszeden csak még nem jutotam el odáig :) :) :) KeMa #28354:
lessz bizony vele munka :)

tunyi1986

BAZDMEG ÉS MEGVETTEEEE :D annak ellenére,hogy én aszondtam hogy ne vegye meg) De nem gondoltam volna,hogy ennyi km van csak benne.Ezt ménem említetted?Akkor biztos azt mondtam volna hogy vegyed meg. És a dárvédõnél gitt van,vagy fém? megkopogtattad?

Készülj úgy sz.tem,hogy ha legközelebb jössz(mondjuk amikor már jó idõ lesz) hogy : 3L olaj,(tudom csak 2.5l megy bele),új légszûrõ,gyertya,ha kell gyertyára gumi,hézagmérõ,szelepfedél tömítés,esetleg olajteknõ tömítés.

tunyi1986

amúgy a karter gáz csõ helyére nem ártana 1 parafa dugót dugni,vagy visszaugni a csövet,mert így olyan mindha légszûrõ nélkül járkálnál,ami nem jó.!!!

norberto

Gratula Mártonhoz. :)

Csacsa

tunyi1986 #28374:
visssssza dugom :) :)
norberto #28375:
köszönöm :)

Törölt felhasználó

Lopjátok a nevem? :P

aranyos autó ;)

Csacsa

Szekeres Márton #28383:
:) de hogy is csak egy picit :) :) amugy Nils ludjárol nevezte el a párom..... :) :) aranyos meg jobban megy mint picur

Steveee

Drakulálok én is. :)
Jobb hogy ezt vetted meg és nem a fahéjbarna színû Polskit. ;) Mo.-n már úgyis ritkák a kúposok. Mik a terveid Mártonnal? :)

Csacsa

R. István #28386:
kösszike :) tervek ki kasznizni lefesteni gyárivá tenni semi tuning mint picuron

Steveee

Kondráth Csaba #28387:
Lesz rajta mit csinálni, de sok sikert. ;)

Grosso

Gratulálok én is az új szerzeményhez! :D

Bálint Károly

Kondráth Csaba #28385:
Márton lúd :) de akkor is AKkA a vezérgúnár :) :)

KG

Tegnap egy csöppet szarrá fagytam a kocsidban, mire levontattuk onnan a hegyrõl. :) Végülis csak 2x akartak közben megölni az elõzgetõ barmok, de már jó helyen van. :) Reméljük nem ütött szét semmit az átugrott lánc...

A narancsban biztosan csak 30 ezer km van?

Törölt felhasználó

gratulálok marcihoz :D

Csacsa

Norberto Grosso #28390:
köszi :)
Bálint Károly #28402:
igen márton lud :) rendben legyen ö a vezér :) :)
KG #28409:
szegény én is fáztam mikor huzattál igaz akor már mindegy volt :) :) hát remélem hogy nem ütötte át:(bisztos hogy anyi van benne remélem

Csacsa

Suhajda Dávid #28413:
köszi :)

KeMa

Szekeres Márton #28383: ahogy még pár millió ember :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!